SUPORT STRATEGIC CONTROL VAMAL / IMPORT / EXPORT HFC

SUPORT STRATEGIC CONTROL VAMAL / IMPORT / EXPORT HFC

Reduceti stresul si birocratia cu noi. Profitati de experienta noastra pe plan local, aflați ce este obligatoriu în ceea ce privește controlul importurilor / exporturilor, sancțiunile internaționale sau măsurile de siguranță și securitate, înainte de a se face expedierea.

Prioritatea noastră este înțelegerea nevoilor companiei dumneavoastră și stabilirea unui plan de acțiune imediat pentru a simplifica operațiunile vamale.

Având o expertiză în desfășurarea operațiunilor vamale din domeniul gazelor fluorurate cu efect de sera HFC, vă putem oferi soluțiile potrivite operațiunilor și modelului de business al companiei dumneavoastră.

Completarea cererilor, pregătirea documentelor necesare (asistenta juridica in realizarea contractului comercial cu modificarile INCOTERMS 2020; realizarea de fise de securitate in conformitate cu Reglementarile Ue nr 1907/ 2006; elaborarea declaratiei de conformitate EC a producatorului) și depunerea acestora pe portalul EU Trader sau după caz, la autoritățile vamale

Cu ce vă putem ajuta?

Pentru orice informație legată de serviciile noastre, nu ezitați să ne contactați.

Scroll to Top