Despre noi

Abordarea noastra: “Oferim solutii strategice personalizate si cea mai redusa birocratie posibila

emg management invest

EMG MANAGEMENT INVEST este o companie tanară, cu doi directori si un grup de experti veniti din industrie si domeniul financiar, care vă pun la dispozitie cele mai bune si eficiente practici. Suntem o echipă de profesioniști pasionați și dedicați.

Consultanții noștri lucrează activ în colaborare cu Comisia Europeană și cu părțile cheie interesate pentru implementarea corectă a legislației privind gazele fluorurate HFC.

Misiunea noastra

Scopul nostru este să oferim satisfacția clienților la 360 ° atunci când lucrează cu noi. Suntem dornici să depășim eforturile pentru a atinge fiecare țintă, indiferent dacă este vorba de auditare, intermedierea (achiziționarea / vânzarea) drepturilor de cotă, lanțul de aprovizionare sau procesul de vămuire.

Echipa noastră de consultanți este în legătură directă cu DG Clima pentru a vă oferi suport de ultimă generație în provocările dvs. zilnice de reglementare F-GAS.

Ce ne face diferiti?

La EMG MANAGEMENT INVEST, considerăm clienții noștri drept parteneri. Acest lucru necesită să ne punem două întrebări pentru a ne asigura că oferim cel mai bun serviciu posibil : Ce aducem clienților noștri care să ne deosebească de alți concurenți? Și, cum ne putem asigura că acest avantaj este menținut?

Abordarea noastră :

Oferim soluții strategice personalizate și cea mai redusă birocrație posibilă

AUDIT F-GAS / CONSULTANȚĂ / COTA HFC

Codul nostru de conduită:

Suntem partenerul tău, nu doar un furnizor de servicii. Îți oferim garantia lucrului bine făcut , prin asigurarea de malpraxis de care dispunem.

  • Stabilim și consolidăm relații bazate pe încredere cu clienții.
  • Operăm cu politica „câștig-câștig”, oferind rezultate pentru clienți și realizând o creștere profitabila.
  • Ne îndeplinim obligațiile contractuale și raportăm și taxăm onest pentru serviciile noastre.
  • Ne propunem să obținem excelență în fiecare caz și să construim relații pe termen lung cu clienții.
  • Suntem alături de tine în orice zona te-ai afla.
Scroll to Top