Declinare de responsabilitate

Informații importante: Informațiile și opiniile din aceast site au fost pregătite cu bună-credință de EMG MANAGEMENT INVEST. EMG MANAGEMENT INVEST nu face nicio declarație sau garanție expresă sau implicită cu privire la acuratețea sau exhaustivitatea acestor informații și renunță în mod expres la orice garanții de comercializare, adecvare pentru un anumit scop sau utilizare cu privire la datele incluse în acest site.

Această comunicare este furnizată numai în scop informativ, nu este o ofertă sau o solicitare a unei oferte de cumpărare sau de vânzare a unor instrumente sau de participare la orice strategie de tranzacționare. Este responsabilitatea fiecărei părți interesate să își facă propriile anchete că informațiile furnizate sunt adecvate circumstanțelor lor individuale, în plus față de orice lege, reglementare,implicații fiscale sau de altă natură pentru ei sau afacerea lor.

Informațiile sunt destinate exclusiv utilizării dvs. interne și nu pot fi emise ca bază a niciunui produs sau reproduse, redistribuite sau transmise integral sau parțial în orice formă sau prin mijloace, electronice sau mecanice, inclusiv fotocopierea sau prin orice stocare sau recuperare a informațiilor fără acordul expres prealabil scris al EMG MANAGEMENT INVEST

Scroll to Top